NÄTVERK

VÅRT NÄTVERK


VÅRA INSTRUKTÖRER

Fredrik Johnson har passen CirkelFYS och STYRKEKLASS.

CirkelFYS är alltid utmanande oavsett nivå eller tidigare erfarenhet för att ge alla den bäst optimerade träningen. Stationsbaserad intervallträning ofta med inslag av träningsredskap. I andra fall endast med den egna kroppen som belastning. I ett tredje fall kan vi på klassen utsätta kroppen för långsamma rörelser och mobiliserande rörelsemönster för att skapa en mångfald och en unik variation för dig och din träning.

Vad du än sysslar med i din övriga träning eller vardag är intervallbaserad träning ett bevisat gott komplement i din utveckling. Inga förkunskapskrav behövs.

STYRKEKLASS Träna smart. Vi styrketränar tillsammans. Här erbjuds professionella råd om framförallt teknik, om stabilisering vs mobilisering. Vi pratar även och praktiserar kring rörelsekrav och lyftvinkar. Klassen startar oftast med basövning exemelvis marklyftövningar, knäböjsövningar eller pressövningar och avslutas med s.k. kompletteringsövningar.

Denna klass är en unik möjlighet för alla oavsett tidigare erfarenhet om styrketräning. Du kanske tar ditt första steg in i gymmet, är elitsatsande atlet eller just bara rehabiliterar. Inga förkunskapskrav behövs.


 

Mikael Haage och Navina Rence Leder på väldigt inspirerande vis yogapassen som ingår i vårt fasta gruppträningsutbud.

Några ord från Mikael Haage:

För snart tre år sedan upptäckte jag Power Yoga och blev fast direkt. Blandningen av styrka, balans, rörelse och fokus gör att det är lika mycket träning för knoppen som kroppen. Yogan jag utövar och lär ut heter Baptise Power Vinyasa. Den har fått sitt namn efter grundaren, Baron Baptiste. Baron har hämtat inspiration från både Hata, Bikram och Ashtanga när han utvecklade sin egen stil. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att delta. Yoga är ett perfekt komplement till både löning och styrketräning. Kom och testa ett pass och se vad du tycker! Vi ses på mattan! // Micke


VÅRA HÄLSOENTREPRENÖRER

Frida Swan som driver eget företag som massageterapeut. Du kan boka in dig på massage hos Frida i Betongfabriken. Kontakta för bokning: 076-853 34 65


ETT NÄTVERK FÖR HÄLSA PÅ ALLA PLAN

Om du själv är entreprenör med hela människan i fokus i frågor som rör hälsa och välmående så hör gärna av dig med kontaktuppgifter och en kort presentation så finns du också med i vårt nätverk som vi vill utveckla vidare tillsammans med er.


Vi har även lite sött, gott och nyttigt att erbjuda. Pandy Protein, proteingodis och SISU nutrition med sitt sortiment av svensktillverkade kosttillskott som passar såväl motionären som eliten.