NÄTVERK

MED UTVECKLING I FOKUS

Vi vill bli en hälsohub, en plats man söker sig till för att utvecklas inom området hälsa och välmående oavsett var på den resan man är. Kanske är du utövare som vill ta hand om dig bättre eller på väg mot elit och redo för att komma vidare till nästa nivå. Eller kanske du arbetar med att hjälpa andra med deras utveckling för att genom det få din.

Här får ni läsa om några av de aktörer vi börjat bygga hälsonätverket med. Nätverket som vi vill ska växa och bli en central tillgång för alla i och omkring det.

 


Fredrik Johnson driver Titan FIT och har valt att samarbeta med oss med sin PT-verksamhet. Han jobbar också med ett uppskatta program som kallas Titan FIT som med fördel utövas ute på Wenngarns härliga område när säsongen tillåter. Fredrik är också leverantör av delar i vårt fasta gruppträningsutbud som ingår i era medlemskap. Fredrik kör både pass och workshops runt styrketräning den här dagen.

 

 

 


Mikael Haage och Navina Rence Leder på väldigt inspirerande vis yogapassen som ingår i vårt fasta gruppträningsutbud.

 

 

 

 


Emanuel Pierong är en kiropraktor som driver Märsta Kiropraktik och ingår i vårt nätverk. Han har gärna föredrag om att träna smart för att nå dina mål, framför allt för föreningar.

En ytterligare hälsoentreprenör på plats under februari varje fredag, är Frida Swan som driver eget företag som massageterapeut. Du kan boka in dig på massage hos Frida i Betongfabriken.

Vi har även lite sött, gott och nyttigt att erbjuda. Pandy Protein, proteingodis och SISU nutrition med sitt sortiment av svensktillverkade kosttillskott som passar såväl motionären som eliten.


ETT NÄTVERK FÖR HÄLSA PÅ ALLA PLAN

Om du själv är entreprenör med hela människan i fokus i frågor som rör hälsa och välmående så hör gärna av dig med kontaktuppgifter och en kort presentation så finns du också med i vårt nätverk som vi vill utveckla vidare tillsammans med er.