Om Sportcentret

 


 

Varmt välkommen in till Wenngarn Sportcenter

 
Högst upp i Betongfabriken hittar ni numera ett av Sveriges modernaste träningscenter! På en yta av 700 kvm har vi samlat det bästa som träningsbranschen har att erbjuda när det kommer till utrustning & fria vikter. Hos oss finns det en träningsform för alla, oavsett om du är nybörjare, crossfitintresserad, tyngdlyftare eller bara vill konditionsträna. Vårt största mål är att skapa ett hälsosamt samhälle, gärna tillsammans med dig!

 

Tack vare vårt samarbete med Exceed Performance, totalleverantörer för kvalitetsmärket Eleiko, har vi lyckats etablera oss som ett av landets få Eleiko-certifierade anläggningar! Med en 80 meter lång löparbana, 300 kvm yta tillägnad flitiga crossfitutövare, maskinpark, fem lyftarpodium & diverse konditionsmaskiner med en fantastisk utsikt över naturreservatet Askarehage hoppas vi ni kan hitta allt ni behöver. Kvalitetsutrustning gör träningen till en fröjd – Provträna och ni kommer förstå vad vi menar!

 

Vill ni inte vara inne i en träningslokal under varma sommardagar kan ni husera i vårt utegym som öppnade juni 2015! Utöver skivstänger, viktskivor & kettlebells hittar ni även en grym hinderbana med väggar, Irländska bordet, klätterrep & monkeybars. Det första av sitt slag i Sverige!

 

Vår personalstyrka är liten men kunnig! Martin & Jennifer arbetar tillsammans med inhyrda personliga tränare, kostrådgivare & gruppträningsinstruktörer för att kunna erbjuda er medlemmar ett bra center med bred kunskap & branscherfarenhet.

 

Ta dig hit med bil, kollektivt, cykel eller till fots då gymmet endast ligger tre kilometer från Sigtuna. Vi har generöst med parkeringsplatser för både bilar & cyklar. Tillgängligheten är inte heller ett problem, som medlem kommer du in mellan kl 05:00 – 22:00 samt att det alltid finns lediga maskiner & fria vikter att träna med. Hittills har vi aldrig hört meningen ”Har du många set kvar?”

 

Oavsett om du har tränat en längre tid eller är helt novis för allt vad träning innebär är du hjärtligt välkommen till oss! Vi hoppas ha lösningen för att hjälpa dig hitta din träningsform & finna glädje i träningen.


 

Wenngarn

Wenngarn är i grunden ett litet bysamhälle med 400 invånare utanför Sigtuna –
byggt runt ett fantastiskt barockslott.

På 2000-talets Wenngarn, precis som på medeltidens, kretsar livet kring slottet och kring gemenskap. Det är en öppen slotts- och parkmiljö anpassad för den moderna människans sätt att leva och vara. På Wenngarn välkomnar vi boende, företagare och besökare som vill mötas, utvecklas eller bara ladda sin energi. Med öppenhet, delaktighet och passion förädlar vi nu Wenngarn till den pärla det kan vara – med sevärdheter, hotell, restaurang, företagande, boende och mycket mer.
Gå till Wenngarns hemsida


Hitta hitxfind_map2.gif.pagespeed.ic.ptC7kiQV_L

Wenngarn ligger 15 minuter från Arlanda, 5 minuter från Sigtuna, 20 minuter från Uppsala och en dryg halvtimme från Stockholm.

Det är enkelt att åka kommunalt till Wenngarn från Stockholm, Bålsta, Uppsala, Knivsta, Arlanda, Märsta och Sigtuna. Både SL (buss 579) och UL (buss 183) stannar på hållplatsen Venngarnsvägen.

Från Märsta finns det bra cykelvägar till Sigtuna stad. Därifrån finns en naturskön cykelväg till Wenngarn, som går över Viby By och Sigtunabygdens Golfklubb.
Välkommen till 1 000 år av svensk historia – samlad på en och samma plats. På Wenngarn bygger vi nu ett modernt bysamhälle i en fullständigt unik historisk miljö.

Wenngarns hemsida