Om Sportcentret

OM SPORTCENTRET

Högst upp i Betongfabriken hittar du 700 kvm gymyta med lyftarpodium, maskinpark och 300 kvm crossfitutrymme. Dessutom ett utegym med skivstänger, vikter, kettlebells och hinderbana. I huset finns även ett coworkingspace, så varför inte kombinera träning och arbete på samma ställe.

Betongfabriken drivs sedan 1 oktober i ny regi och sportcentret är en väldigt viktig del av det. Vi som tar över drivs av en passion att skapa sammanhang för utveckling på alla plan – både på yttre och inre bana.


  • Miljön på Wenngarn är tillgänglig och fantastisk – både för knopp och kropp
  • Vi tror att långsiktig hälsa handlar om balans i livets alla delar
  • Vi vill samla entreprenörskap i alla former i Betongfabriken och genom vårt gym fokusera lite extra på att bygga upp ett entreprenörsnätverk med verksamheter som jobbar med hälsa och välmående som fokus
  • Vi vill att alla våra lokaler ska användas så mycket som möjligt med delningsekonomi som grundtänk

Om du har en idé för ett event eller om du vill ha tillgång till våra lokaler för att utveckla din egen verksamhet så vill vi komma i kontakt med dig – vi har intresset, omgivningarna och lokalerna – hör av dig!

info@betongfabrikenwenngarn.se

Bli medlem! Läs mer om Sportcentret

 

 


 

 

Wenngarn

Wenngarn är i grunden ett litet bysamhälle med 400 invånare utanför Sigtuna –
byggt runt ett fantastiskt barockslott.

På 2000-talets Wenngarn, precis som på medeltidens, kretsar livet kring slottet och kring gemenskap. Det är en öppen slotts- och parkmiljö anpassad för den moderna människans sätt att leva och vara. På Wenngarn välkomnar vi boende, företagare och besökare som vill mötas, utvecklas eller bara ladda sin energi. Med öppenhet, delaktighet och passion förädlar vi nu Wenngarn till den pärla det kan vara – med sevärdheter, hotell, restaurang, företagande, boende och mycket mer.
Gå till Wenngarns hemsida


Hitta hitxfind_map2.gif.pagespeed.ic.ptC7kiQV_L

Wenngarn ligger 15 minuter från Arlanda, 5 minuter från Sigtuna, 20 minuter från Uppsala och en dryg halvtimme från Stockholm.

Det är enkelt att åka kommunalt till Wenngarn från Stockholm, Bålsta, Uppsala, Knivsta, Arlanda, Märsta och Sigtuna. Både SL (buss 579) och UL (buss 183) stannar på hållplatsen Venngarnsvägen.

Från Märsta finns det bra cykelvägar till Sigtuna stad. Därifrån finns en naturskön cykelväg till Wenngarn, som går över Viby By och Sigtunabygdens Golfklubb.
Välkommen till 1 000 år av svensk historia – samlad på en och samma plats. På Wenngarn bygger vi nu ett modernt bysamhälle i en fullständigt unik historisk miljö.

Wenngarns hemsida